Prezentare Duo-Thermo

Scurt Istoric

Duo-Thermo, companie de origine germana are ca obiect de activitate producerea de sisteme de incalzire prin intermediul pietrelor de granit, marmura, calcar. Acest sistem exista in Germania inca din 1979, fiind patentat in 1980 de catre inginerul Horst Knappe.

In tarile nordice a fost acceptat cu mare interes datorita avantajelor deosebite, mult superioare sistemelor de incalzire clasice.

Evolutia Sistemului Duo-Therm

Duo-Thermo exista in Portugalia inca din 1998 ca unica reprezentanta a sistemului de incalzire german patentat. In urma propriilor studii acest produs a fost din nou imbunatatit cu un sistem de recuperare a energiei cu ajutorul unei placi de sticla temperata care integreaza o reziztenta electrica redusa la nanoparticule.

Aceasta imbunatatire a fost certificata VDE (institutie de renume mondial) si patentata in 2003.

Duo-Therm ® DELUXE

S-a obtinut astfel un produs unic in lume, distribuit doar de catre Duo-Thermo, care adauga avantajelor sistemului de incalzire prin infrarosii un plus de valoare: Un consum cu 20% mai mic fata de sistemul de incalzire prin infrarosii care deja este recunoscut pentru costurile mici de functionare.

Incalzire Ecologica

Duo-Therm ® este de origine germana, avand o prezenta pe piata de peste 30 de ani.

Eficient
Maxim de confort cu minim de consum.
Economic
Capacitate de acumulare ridicata.
Ecologic
Absolut favorabil ambientului.